Welkom aan de bloggers - Reisverslag uit Belgiek, België van Anita Stroobants - WaarBenJij.nu Welkom aan de bloggers - Reisverslag uit Belgiek, België van Anita Stroobants - WaarBenJij.nu

Welkom aan de bloggers

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg Anita

01 Oktober 2012 | België, Belgiek

Hallo iedereen,
Welkom op deze blog !
Ik ga proberen om via deze weg jullie een beetje op de hoogte te houden van mijn doen en laten tijdens mijn verblijf in Rwanda.
De laatste dagen voor ons vertrek worden een feit. Ik werk nog de hele week dus ik zit vast aan een strikte planning om alles nog in goede banen te leiden zodat ik met een gerust geweten aanstaande zaterdag kan vertrekken.
Het is nog wachten op een seintje van AZV voor het ophalen van onze Internationale paspoorten & Visum, mijn volmacht voor de verkiezingen moet nog worden in orde gebracht, nadenken wat ik zeker niet mag vergeten in mijn bagage te stoppen…er liggen dus her en der geheugensteunbriefjes en die lijstjes worden alsmaar langer.
Wordt vervolgd…

• 03 Oktober 2012 - 00:36

Alewaters Marc:

Al ne keer testen of het werkt?

• 03 Oktober 2012 - 08:52

Lut Mertens:

We gaan je volgen ! alvast heel veel succes !

lut

• 03 Oktober 2012 - 09:46

Sandra:

Veel succes!

• 03 Oktober 2012 - 10:17

Martine Boddaert:

hey ! veel succes ginder maar je gaat dat super doen, zeker weten hou ons op de hoogte hé

• 03 Oktober 2012 - 13:09

Rita Stoobants:

Zusje, wij gaan voor jou duimen zoals je dat altijd van ons gewend bent.
    Met jullie sterk team zullen jullie veel mensen kunnen helpen.
    Veel succes in Kabgayi. XXX

• 03 Oktober 2012 - 13:46

Lange Ronny:

The lion sleeps tonight

• 03 Oktober 2012 - 17:38

Gerrit:

Effe een testje voor mijn allerliefste felle rosse uit muizen...

• 03 Oktober 2012 - 20:42

Ann En Co:

Veel succes daar hé!
    Ga je blog porberen te volgen.

Groetjes uit Pepingen

• 03 Oktober 2012 - 22:36

Kristien Mertens:

Veel succes... x

• 04 Oktober 2012 - 09:02

Inge Teughels:

Ga er ook deze keer weer voor Anita!

• 04 Oktober 2012 - 20:59

Daniëlle De Dapper:

We duimen voor je, Anita!

• 05 Oktober 2012 - 07:19

Mama:

Anitje, weer een uitdaging meer voor jou!
    Veel succes XXX

Hans En Inge :

Spannend!! Euh Anita, om je lijstje nog wat langer te maken: opvang voorzien voor je achtergebleven mannen!!!! Geef maar een gil als we moeten helpen :-))

• 07 Oktober 2012 - 10:39

Frank:

Hey Hans , Inge ,
    Leuk om te lezen, voorlopig lukt alles en heb ik nog tijd over om jullie te helpen indien het nodig zou zijn. We gaan Anita zeker missen de komende 2 weken , maar is ook een beetje "manneperiode" als we alleen zijn , is ook wel eens leuk !
    Tot binnenkort,
    Frank & Xander.

Tags: België

Anita

Samen met Dr Musa Tugilimana (chirurg),Cécile Lambrique(zaalverpleegkundige)en ikzelf Anita Stroobants (operatiezaalverpleegkundige) gaan we voor 15 dagen op missie voor Artsen Zonder Vakantie (AZV) naar het Hôpital de Kabgayi in Rwanda. Wij hopen daar onze medische kennis over te dragen aan de plaatselijke artsen, para-en medisch personeel en organisaties vooral ten bate van de kansarmen.

Actief sinds 17 Okt. 2012