Klaar voor vertrek
Door: Anita
Blijf op de hoogte en volg Anita
05 Oktober 2012 | België, Belgiek
Mijn laatste werkdag zit erop, ben bij AZV de laatste zaken gaan oppikken en Ellen (= verantwoordelijke voor onze zending) heeft mij nog wat gerust gesteld... dus ik ben er klaar voor !
Morgenvroeg (=zaterdag) komen we om 8u samen op de luchthaven van Zaventem met onze ploeg om dan om 10u40 op te stijgen voor een rechtstreekse vlucht met SN-airlines naar Kigali waar we omstreeks 18u45 zouden moeten landen. Dan hebben we nog een autorit van +/- 75 km voor de boeg dus ik verwacht dat we rond middernacht zullen aankomen in Kabgayi.
Alles hangt een beetje af van de internetmogelijkheden / en de elektriciteit of ik al dan niet snel iets op de blog kan vermelden.
Mogelijks zal Frank mijn blog aanvullen om jullie op de hoogte te houden.
Wordt (hopelijk) vervolgd...
06 Oktober 2012 - 15:39
Anita M:
Hey Anita,
Je bent nu volop onderweg naar je grote avontuur. Ik heb er al veel aan gedacht hoor. Hopelijk verloopt de reis goed. Zo te lezen wordt het een lange vermoeiende reis. Als er dan nog eens obstakels zijn, pfft dan! Aan de andere kant hoort dat er waarschijnlijk bij in Afrika. Tijd voor die knop al om te draaien dus :) Take it easy!
Vele groetjes
Anita -
06 Oktober 2012 - 19:01
Anne :
hey anita,
ik hoop dat jullie goed zijn aangekomen als je dit leest.
vandaag hebben we al dikwijls aan je gedacht. ik heb net ook kaarsjes aangestoken voor jou (jullie).
in het vreselijke weer dat heerst in belgië zijn we gaan winkelen vandaag en ik heb ook twee kleine cadeautjes voor u gekocht, stel u er vooral niet teveel van voor zenne. nog een tip is, ge kunt het opeten!!!
het is alvast een ruil voor die groentjes die ik van u krijg.
hopelijk is het morgen hier beter weer dan gaan we naar mechelen city voor het warm-welkom-weekend om nog wat meer te shoppen en eventueel te stoppen in muizen.
ik ga mijn best doen om regelmatig eens te komen kijken hoe je het stelt en wat de andere mensen ervan vinden.
vele vele groetjes en een dikke knuf van ons allen uit walem,
anne
06 Oktober 2012 - 19:39
Frank:
Hallokes ,
Anita heeft zonet laten weten dat ze veilig geland zijn in Kigali. (19h00)
Vanmorgen op Zaventem was ze blij om , buiten haar 2 metgezellen , nog enkele bekende gezichten te herkennen voor de vlucht naar Ruanda.
Ze gaat het wederom goed doen daar , kvoel dat ! ;-))
Frank. -
grtjs xxxxx -
06 Oktober 2012 - 21:10
Nancy V.:
Hey Anita,
ik hoop dat de rit naar Kabgayi even vlot mag verlopen als jullie vlucht en wens je daar heel veel succes toe.
Ik ben er zeker van dat je weer een heleboel avonturen gaat beleven en vooral heel veel kennis gaat overbrengen en mensen kan gaan helpen.
Geniet ervan en ik ben in mijn gedachten dicht bij jullie...
Succes en hopelijk tot gauw xxx